Luo Campus-tunnukset

Valikko:  »No topics above this level«

Luo Campus-tunnukset

Return to chapter overview

Sentraalin Henkilökunta-lomakkeelta voi luoda käyttäjälle Campus-tunnukset. Tämä edellyttää, että Campus Pro -laajennus on käytössä.

HUOM! Henkilöllä, jolle Campus tunnus luodaan, pitää olla sähköpostiosoite tallennettuna henkilökuntalomakkeen tietoihin. Sähköpostiosoitetta käytetään käyttäjätunnuksena Campuksessa.

Voit luoda Campus-tunnukset suorittamalla seuraavat toimenpiteet.

1.Valitse toimiston henkilö Henkilökunta-lomakkeelta, jolle haluat luoda Campus-tunnuksen.
2.Klikkaa Muuta käyttäjätunnuksen tietoja -painiketta. Käyttäjätunnus-lomake aukeaa.
3.Klikkaa Muutostilaan.
4.Klikkaa Luo Campus-tunnukset -painiketta.
5.Ohjelma ilmoittaa, että käytäjätunnusten tiedot on lähetetty sähköpostilla. Jos käyttäjätunnuksen luonnille on esteitä (esim. puuttuva sähköpostiosoite), saa käyttäjä siitä ilmoituksen.
6.Klikkaa OK sulkeaksesi ilmoituksen.

Campus tunnusten luonti

Kuva 173   Ilmoitus käyttäjätunnuksen luonnista

7.Sulje ja avaa henkilön käyttäjätunnus ikkuna.
8.Henkilön käyttäjätunnus näkyy Campus käyttäjätunnus -kentässä. Tätä tunnusta voi käyttää Campuksessa käyttäjätunnuksena sähköpostiosoitteen ohella.

campus käyttäjätunnuskenttä

Kuva 174 Campus käyttäjätunnus -kenttä